Proces de lucru

etapa 1
Consultanță

Începând cu recepția spațiului, continuând cu sălile de meeting, birourile individuale, cele de tip open space și ajungând la spațiile de relaxare, imaginea acestora vorbește despre identitatea companiei și despre mediul de lucru.

Coordonatele spațiului de lucru ne ajută să realizăm simulările grafice, care oferă o imagine foarte apropiată de realitate.

Organigrama companiei, relațiile interdepartamentale, necesitățile specifice și particularitățile acestora stau la baza organizării spațiului de lucru. Fie că vorbim de un birou care se încadrează în câteva sute de metri pătrați, fie că vorbim de un spațiu de lucru care se întinde pe etaje întregi, abordarea profesională a consultanților Mobexpert Office va conduce la obținerea unor costuri eficiente pentru implementarea proiectului.

Întreabă un consultant
etapa 2
Concept

Conceptul unui proiect pornește întotdeauna de la nevoile și dorințele clientului stabilite în etapa de consultanță. Designul unui spațiu este realizat în strânsă legătură cu domeniul de activitate și elementele de identificare ale companiei (logo, culori specifice, motto, valori etc.)

Materialele necesare pentru realizarea conceptului sunt cuprinse într-un brief care conține detalii despre:
Corelarea valorilor de business cu spațiul de lucru
Descrierea ambientului
Integrarea elementelor de brand cu spațiul de lucru
Precizarea unor elemente care să indice tipul mobilierului care va fi utilizat
Descrierea mediului de lucru
Întreabă un consultant
etapa 3
Proiectare

Scopul nostru este să acordam o importanță deosebită implementării cerințelor beneficiarilor. Soluțiile propuse de echipa de arhitecți și proiectanți au ca scop obținerea unor soluții echilibrate pentru spațiul de lucru perfect.

Etapa conturării conceptului va fi urmată de etapa de proiectare, când vor fi realizate primele variante de amenajare.

Aceste propuneri vor fi verificate împreună cu clientul și se vor verifica toate elementele care au legătură cu identitatea companiei.

În plus, în această etapă anticipăm pașii necesari în vederea obținerii avizelor și autorizațiilor, cu scopul de a reduce timpul de așteptare, în ceea ce privește funcționarea legală a spațiului.

Întreabă un consultant
etapa 4
Project Management

Project Managerul asigură planificarea și execuția proiectului de amenajare. Riscurile apar de obicei din incertitudini, însa un bun PM își va coordona echipa comunicând deschis cu membrii acesteia și cu clientul, partenerul nostru.

Project Manager-ul va crea un plan de calitate, va planifica cu grijă fiecare pas al echipei de execuție și va estima datele de finalizare ale lucrărilor.

Project Manager-ul va ține legătura cu clientul pe tot parcursul desfășurării lucrărilor și va primi feedback constant pe propunerile realizate. Project Manager-ul este cel care își conduce echipa către succesul viziunii echilibrându-și resursele în limitele de timp și cost.

Întreabă un consultant
etapa 5
Fit-Out

Imaginează-ți că ai putea să construiești spațiul de lucru exact așa cum îți faci costumul la croitor: după gustul tău, dar mai ales pe măsurile tale. Acest lucru presupune folosirea partițiilor interne: compartimentare ’’ca la croitor’’, adaptată perfect nevoilor tale.

Modul în care biroul este decorat influențează percepția angajaților și chiar pe cea a clienților despre companie.

Un spațiu ideal de amenajare este elegant, practic, oferă intimitate și asigură confort și flexibilitate.

Jaluzelele

Atât un element funcțional, cât și de design, rulourile cu/fara telecomandă, jaluzelele verticale / orizontale, panelurile pot fi alese într-o varietate de culori și materiale în funcție de poziționarea locației sau a destinației spațiului amenajat, de la cele transparente până la cele mai opace.

Pereți despărțitori

Deoarece biroul a devenit un mediu in care creativitatea trebuie îmbinată cu eficiența, productivitatea cu lucrul în echipă, amenajarea ambientelor de lucru reprezintă o provocare. Propunem soluții multiple de la pereți de gips carton la compartimentări modulare din sticlă, melamină și HPL, pereți amovibili, placări personalizate (HPL, plăci ceramice, sticlă, plexiglass, tapet etc) sau un mix al acestor materiale, într-o gama diversă de finisaje, însoțite de variate tipuri de uși din melamină/furnir, sticlă sau uși tehnice.

Mocheta

Fie că se dorește o amenajare completă sau doar un facelift al unui spațiu de lucru, mocheta este o soluție practică, rapidă, confortabila, la care se adaugă o izolare fonică foarte bună, foarte importantă într-un birou. Se pot realiza multiple soluții de design datorită diversității mari in ceea ce privește textura, culoarea sau modelul. Opțiunile de instalare conform spațiului,"dale de mochetă" sau "rolă", oferă un plus de fiabilitate, oferind posibilitatea redecorării pardoselii în orice moment.

Lumina artificială

Lumina artificială reprezintă unul dintre elementele importante într-un spațiu de birou. Amplasarea surselor luminoase, unghiul de cădere, intensitatea, culoarea, toate acestea reprezintă detalii extrem de importante pentru optimizarea confortului la birou.

Prizele din birou

Zilnic le folosești la birou. Fie o priză electrică, fie una de date. O conexiune prin HDMI sau chiar prin WI-FI. Noi știm cât de vital este ca ele să funcționeze de fiecare dată când vrei să le folosești. De aceea am completat colecția de accesorii pentru birou cu serviciile de infrastructură și echipamente electrice și IT. Pentru a-ți oferi o soluție integrata!

Ventilația

Odată cu un spațiu de birouri nou apare nevoia unui confort climatic care să favorizeze mediul de lucru. Astfel, se explică accentul pus pe serviciile din sfera HVAC. Instalațiile de climatizare, încălzire-răcire și ventilație au devenit o prioritate pentru amenajarea spațiului de lucru, chiar de la detalierea primelor schițe.

Întreabă un consultant
etapa 6
Branding

Dacă simpla mobilare a unui spațiu nu vă spune nimic, atunci cu siguranță gama noastră de decorațiuni vă va convinge. Pe lângă decorațiunile de birou, vă punem la dispoziție și un serviciu de obiecte de artă personalizate, custom-made.

Putem picta manual pânze sau orice fel de suprafețe special concepute pentru spațiul companiei voastre.

Un spațiu ce reflectă profilul clientului va deveni memorabil și apreciat atât de vizitatori, cât și de utilizatorii frecvenți. Multitudinea de finisaje și culori, diversitatea de linii și stiluri ale mobilierului nostru îți oferă libertatea de a alege ceea ce te caracterizează, pentru a crea împreuna un spațiu adaptat nevoilor și gusturilor tale.

Întreabă un consultant
etapa 7
Mobilier

O zonă open-space trebuie să îndeplinească mai multe funcții simultan. Mobilierul de care ai nevoie în aceste situații trebuie să fie unul mobil, modular, ergonomic și calitativ. Rezultatul final va fi unitar, îndeplinind însă cerințe diverse.

Alegerea mobilierului este ultima etapă în procesul de amenajare a unui spațiu de lucru.

Dacă au fost clarificate nevoile, simulările de amenajare au fost validate și integrarea tuturor elementelor de identificare ale companiei au fost realizate conform manualului de brand, atunci ne putem gândi la mobilier. Mobilierul va ține cont de conceptul stabilit, funcționalitatea spațiului și valorile pe care compania își dorește să le transmită.

Întreabă un consultant
etapa 8
Buy Back

Uitați de grija mobilierului vechi!

Soluția de Buy Back vine în sprijinul clienților noștri care se gândesc la reamenajarea spațiului de birouri existent.

Echipa de consultanți Mobexpert Office va evalua mobilierul existent pentru optimizarea costurilor aferente mobilierului nou.

Astfel, clientul nostru va beneficia de produse noi și în trend și nu își va face probleme legate de ce se va întâmpla cu mobilierul vechi.

Întreabă un consultant
etapa 9
Închiriere mobilier

Totul este pregătit, dar nu a sosit mobilierul comandat. Planurile au fost aprobate, conceput se potrivește perfect, elemente de brand au fost integrate și mobilierul comandat. Mobilierul este personalizat, culorile au fost alese cu grijă, astfel, durează ceva mai mult până ajung toate componentele în spațiul de lucru al clientului. Această perioadă de timp poate dura, uneori, mai mult decât ne așteptăm.

Mobexpert Office va pune la dispoziție soluții temporare de mobilier pentru a susține în mișcare activitatea clientului până la sosirea mobilierului preferat. Așadar, nu vă faceți griji, noi vă asigurăm confortul de care aveți nevoie.

Întreabă un consultant
etapa 10
Servicii de curățenie

Un spațiu curat contribuie la buna desfășurare a activității clienților noștri. De aceea ne asigurăm că totul este perfect curat după finalizarea lucrărilor de amenajare.
La finalul lucrărilor, după ce totul a fost montat și finisat, consultanții Mobexpert Office se asigură că este totul pregătit pentru a fi folosit în cea mai bună formă.

Astfel, consultanții Mobexpert Office au grijă de clienți pănă aceștia încep să utilizeze spațiul de lucru. Ei nu își vor face griji legate de ambalajele mobilierului, praful din încăpere sau curățarea mochetei.

Întreabă un consultant
etapa 11
Reglare mobilier

Misiunea noastră nu se încheie în momentul în care spațiul de lucru a fost dat în folosință. Consultanții Mobexpert Office păstrează legătura cu clienții pe tot parcursul procesului de utilizare al spațiului de lucru. Fiind vorba de servicii complexe, de la stabilirea pozițiilor birourilor în încăpere și până la lucrări de instalații, consultanții noștri se asigură că totul funcționează așa cum a fost planificat.

Serviciul de reglare al mobilierului este echivalentul serviciilor de garanție. Un specialist se va deplasa la sediul clientului pentru a constata dacă spațiul de lucru necesită finisaje și reglaje suplimentare. Vizita de lucru se poate face la un interval de timp stabilit împreună cu clientul, după finalizarea proiectului.

Întreabă un consultant
TOP