Termeni şi condiţii

1. Informare

Site-ul http://office.mobexpert.ro este proprietatea companiei S.C. Retail Concept & Design SRL, societate româna cu sediul în Fabrica de Glucoză, nr. 21, sector 2, București, telefon: 0372.100.150, fax: 021 242 19 08 înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului București sub nr. J40/7502/2012, având codul fiscal nr. RO 30372871.

În cazul în care aveți orice solicitare legată de produsele și serviciile Mobexpert Office, ne puteți contacta pe adresa de mail: office@mobexpert.ro

Prin utilizarea site-ului http://office.mobexpert.ro și/sau al oricărui alt serviciu oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul http://office.mobexpert.ro este proprietatea S.C. Retail Concept & Design SRL şi se supune legilor din România.

Administrarea site-ului http://office.mobexpert.ro este asigurată de către S.C. Retail Concept & Design SRL, societate româna cu sediul în Fabrica de Glucoză, nr. 21, sector 2, București, telefon: 0372.100.150, fax: 021 242 19 08 înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului București sub nr. J40/7502/2012, având codul fiscal nr. RO 30372871. Administratorul site-ului va depune toate diligențele în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, societatea precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante. "Mobexpert Office Mobilier de birou și colectivități" este marca înregistrată cu numărul 056553.

 
 
2. Descrierea serviciului
 
http://office.mobexpert.ro a fost realizat pentru a oferi servicii de informare, în mod gratuit, asupra produselor și serviciilor practicate de Mobexpert, tuturor celor care accesează http://office.mobexpert.ro. Alte servicii care vor fi implementate, în timp, în cadrul site-ului sunt supuse acelorași condiții, în afară de cazul în care acestea nu au condiții de folosire distinct formulate. Utilizatorii au acces gratuit la serviciile http://office.mobexpert.ro. Orice material postat pe site de utilizator va fi supus moderării înainte sau după încărcare. http://office.mobexpert.ro își rezervă dreptul de a restricționa utilizarea oricărui serviciu al site-ului în interes comercial. Prin utilizarea http://office.mobexpert.ro sunteți de acord să nu folosiți niciun sistem automat, care accesează site-ul într-o manieră care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului http://office.mobexpert.ro într-o perioadă de timp, rezonabilă pentru ca o persoană să poată să utilizeze această convenție. http://office.mobexpert.ro poate derula în orice moment campanii publicitare și/sau promoții, în orice secțiune din site. Campaniile și promoțiile derulate de http://office.mobexpert.ro nu necesită acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spațiile și dimensiunea campaniilor publicitare și promoțiilor nu necesită acordul vizitatorilor și poate fi schimbat oricând fără a necesita anunțarea prealabilă.
Drepturi de autor
Conținutul site-ului este proprietatea http://office.mobexpert.ro și a companiilor partenere care vor fi citate ca sursă de conținut și nu poate fi preluat, difuzat, vândut sau revândut decât cu acordul scris al http://office.mobexpert.ro. În cazul în care doriți să preluați orice tip de conținut de pe http://office.mobexpert.ro, ne puteți contacta pe adresa: office@mobexpert.ro. http://office.mobexpert.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment. http://office.mobexpert.ro își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment fără un anunț prealabil. Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest site în afară de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat. Astfel, în zonele din site care permit adăugarea conținutului de către utilizatori, respectiv zona de comentarii, aceștia vor introduce pe site doar conținut legal și moral, iar deținătorul își rezervă dreptul de a modera / cenzura comentariile.
 
 
3. Date cu caracter personal
 
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. Retail Concept & Design SRL, societate cu sediul în Fabrica de Glucoză, nr. 21, sector 2, București, telefon: 0372.100.150, fax: 021 2421908 înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului București sub nr. J40/7502/2012, având codul fiscal nr. RO 30372871, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail: office@mobexpert.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Scopul colectării datelor este alcătuirea unei baze de date în scopul informării despre organizarea campaniilor promoționale, acțiuni de reclamă, marketing și publicitate. Nu sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru aducerea la cunoștință a campaniilor promoționale, în scop de reclamă, pentru acțiuni de marketing și publicitate și pentru accesul la facilități suplimentare. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată S.C. Retail Concept & Design SRL, societate cu sediul în Fabrica de Glucoză, nr. 21, sector 2, București, telefon: 0372.100.150, fax: 021 2421908 înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului București sub nr. J40/7502/2012, având codul fiscal nr. RO 30372871, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail: office@mobexpert.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. http://office.mobexpert.ro se angajează să nu trimită spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al utilizatorului).

 

TOP