Cum cumpăr

 1. 1. Intră pe office.mobexpert.ro și caută produsul dorit.

 2. 2. În meniul site-ului, veți găsi: Produse, Proiecte, Servicii, Blog și Contact.

  a. Pentru a alege rapid produsul, apăsați „Produse” și alegeți categoria de care sunteți interesat.
  b. În cazul în care aveți nevoie de inspirație, vă sfătuim să mergeți în secțiunea Proiecte.
  c. Pentru a consulta beneficiile pe care le veți avea, în cazul achiziției, consultați secțiunea Servicii.

 3. 3. Dacă știți exact ce vă doriți, butonul „Comandă online” vă va duce în site-ul www.mobexpert.ro de unde veți putea comanda o parte dintre produsele pe care le găsiți e www.office.mobexpert.ro. În cazul în care produsul dorit nu este disponibil nici pe www.mobexpert.ro, aveți 3 opțiuni:

  a. În fiecare pagină de produs, există secțiunea „Întreabă un consultant”, completați și trimiteți formularul cu denumirile produselor pe care doriți să le achiziționați. În cel mai scurt timp, un consultant Mobexpert Office va răspunde solicitării voastre (ex: stoc produs, finisaje, magazinul în care îl puteți găsi etc.).
  b. În pagina de contact veți găsi o listă cu toate magazinele Mobexpert Office. Alegeți cel mai apropiat magazin și sunați la numărul corespunzător magazinului.
  c. Ne puteți scrie de luni până vineri la office@mobexpert.ro și, în cel mai scurt timp, un consultant Mobexpert Office va răspunde solicitării voastre.

 4. 4. Prețul de pe site conține sau nu TVA?

  Prețul produselor de pe site conține TVA.

 5. 5. Care este garanția pentru produse?

  Garanția produselor este diferită în funcție de categoria din care face parte:

  • mobilier - 2 ani (pentru deficiențe calitative);
  • decorațiuni - 30 zile pentru țesături, tricotaje, confecții, sticlărie, ceramică, porțelan, corpuri de iluminat (defectare sub durata minimă de funcționare declarată de producători, legături electrice interne întrerupte, îmbinări nerezistente).

 

TOP