close

Birourile Amway

3 milioane de întreprinzători în întreaga lume, relaționarea cu ceilalți și serviciile personalizate sunt câteva dintre elementele care definesc compania Amway. 

Există în România din 1997 și contribuie cu succes la ridicarea standardului de viață al celor din jur. Reprezentații Amway în România au valori comune pe care le descoperă, în fiecare zi, în spațiile lor de lucru, succesul, responsabilitatea și inovația.

Proiectul Amway a însemnat amenajarea unui spațiu comercial, pentru echipa Mobexpert Office. Pe lângă acest principal spațiu au mai fost realizate alte funcțiuni anexe: săli de întâlnire, birouri, depozitare, arhive. Îmbinarea valorilor Amway cu amenajarea spațiului de lucru a fost una dintre provocările peste care am trecut cu succes, cu ajutorul echipei de proiectare a companiei din Polonia, fiind un proiect de design interior destul de complex pentru momentul 2012. 

Echipa de arhitecți Mobexpert Office - Pipera și cea de proiectare a companiei Amway din Polonia au lucrat împreună de-a lungul acestui proiect. împreună am reușit să găsim soluții constructive la problemele apărute în timpul execuției și astfel, proiectul Amway a fost realizat cu succes.  

Mai multe detalii despre produsele și colecțiile pe care le-am folosit în realizarea acestui proiect vă pot oferi specialiștii Mobexpert Office.

Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
150.000 €
Finalizarea lucrărilor
Aprilie 2012
Produse furnizate
Scaune, mochetă, pereți, pardoseală, tavane, lucrări de instalații (curenți tari, slabi, HVAC, sanitare)
Colecţii
Mobilierul a fost special executat urmând specificațiile clientului, cu un grad ridicat de dificultate datorită cerințelor legate de design și rezistența la utilizare intensă. 
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
-

 

Game recomandate

TOP