close

Birourile Avira

Conceptul „live free”, motto al cunoscutului producător de soft antivirus, a fost punctul de plecare pentru amenajarea acestui spațiu. Curajul, optimismul, energia și, desigur, siguranța, toate sunt trăsături definitorii ale produselor Avira și, implicit, ale proiectului de design interior. Roșul, culoarea vitalității, atât de prezentă în sigla companiei, domină spațiul interior, alături de galben, verde și portocaliu. 

Petele de culoare, care-și fac apariția sub forma unor siluete de grupuri de oameni, reușesc să transmită dinamism și exuberanță într-un spațiu de lucru aparent rigid. Siguranța, atributul cel mai important al unui produs de tip antivirus este pusă în scenă și transmisă cu ajutorul „umbrelei protectoare” Avira, care ia în acest caz forma unui corp de iluminat special, ales pentru a marca zona recepției

Proiectul de amenajare al noului sediu Avira, realizat de echipa Mobexpert Office, se înscrie într-o tendință actuală și extrem de creativă de amenajare a spațiilor de birouri. Folosindu-se pe cât posibil de elementele identității vizuale ale companiei, arhitecții responsabili de proiect au reușit să creeze un interior care impresionează vizitatorii și, în același timp, motivează echipa.

Textul este preluat din articolul realizat de către revista Igloo, aici puteți găsi articolul integral.

Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
-
Finalizarea lucrărilor
Iulie 2013
Produse furnizate
Birouri, mobilier cafetarie, signalistica
Colecţii
Offix Metalic, Volta
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Cristian Moraru

 

Game recomandate

TOP