close

Birourile Avon

Avon este compania care a reușit să construiască cea mai mare comunitate a femeilor din România. Încredere, respect și modestie sunt câteva dintre valorile companiei, care se regăsesc în tot ceea ce fac, inclusiv în birou.
 
Proiectul de amenajare Avon au fost realizate în așa fel încât să stimuleze creativitatea angajaților, având un design interior aparte. 1200 mp formați din săli de ședință, birouri individuale și o serie de spații deschise. Pentru a obține un ambient ce combină feminitatea și profesionalismul, paleta cromatică este una caldă, având la bază rozul magenta atât de specific Avon, întâlnit pe contravântuirile structurale ale clădirii.
 
Culorile se diluează apoi în tonuri de crem și arțar în cazul scaunelor și mobilierului din birourile manageriale și în gri-purpuriu în cazul mochetei. Decorațiunile și finisajele alese cu grijă de arhitectul Mobexpert Office completează perfect atmosfera veselă a biroului, de la sticla colorată și sablajul grafic, până la tapetul în dungi multicolore, desprinse parcă de pe petalele unei orhidee.
 
Amenajarea birourilor Avon, realizată într-o manieră îndrăzneață de către echipa Mobexpert Office, este un bun exemplu pentru strânsa relație dintre ambient și starea de spirit a celor care utilizează spațiul.
 
Textul preluat din articolul realizat de revista  Igloo, aici articolul integral.
 
Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
150.000 €
Finalizarea lucrărilor
Martie 2011
Produse furnizate
Birouri, scaune, pereți despărțitori, lucrări de instalații (curenți tari, slabi, HVAC, sanitare)
Colecţii
Ofix, Format, Fill, Scaune 5012
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Cristian Salmen

 

TOP