close

Birourile Bergenbier

Birourile Bergenbier țin cont de identitatea jucăușă și prietenoasă a brandului, a fost structurat și elaborat un plan prin care s-a urmărit obținerea echilibrului vizual prin ordonarea riguroasă a departamentelor din clădire și respectarea cerințelor de confort (lumina naturală, liniște, intimitate). Pentru completarea cadrului primitor și degajat s-au folosit elemente și materiale de tip ”smart industrial”.

Lumina naturala este „vedeta” acestei amenajări. Definirea bucătăriei și spațiului de relaxare s-a concretizat prin utilizarea unei cromatici calde și vesele, facilitarea pătrunderii luminii naturale în încăpere și acces către spațiul exterior, fără a disturba activitatea din open space.

Pentru a asigura confortul acustic, arhitecții Mobexpert Office au decis să fragmenteze întregul spațiu deschis cu volume închise, poziționate, astfel încât, să mascheze zgomotul fiecărei zone. Mai mult, au folosit materiale care absorb sunetul.

Din dorința de a expune valorile companiei a luat naștere o idee strălucitoare și foarte practică: crearea zonei de glorificare – ”Hall of Fame”. Aceasta este definită de o bandă desenată tip cartoon care povestește mai multe despre identitatea brandului. Prietenii știu de ce.

Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
120.000 euro.
Finalizarea lucrărilor
Aprilie 2015.
Produse furnizate
săli meeting personalizate, mobilier cafeteria, recepție personalizată, signalistică, compartimentări, lucrări instalații electrice, HVAC, arhitectură, mochetă, servicii de relocare.
Colecţii
5th Element - LAS, Arki Table - Pedrali, mobilier personalizat.
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Adriana Sanislav, Dan Popa. Project manager: Andrei Păuna.
TOP