close

Birourile Eni

Compania Eni a fost înființată acum 60 de ani în Italia. Astăzi, Eni este o companie deschisă și dinamică care se ghidează după câteva valori simple: sustenabilitate, tradiție, cooperare, inovație și eficiență. Acestea fac parte din ADN-ul brand-ului și îl sprijină pe acesta în ascensiunea către un sistem deschis în care oricine poate să se exprime, unde schimbul de idei este singura modalitate de a atinge inovația. Până la urmă, ideile și perspectivele diferite au un scop, acela de a înțelege mai bine prezentul pentru a putea să ne imaginăm viitorul împreună. Cu alte cuvinte, aceasta este filosofia ENI, „open energy”.

Acestea au fost cele câteva cuvinte care au ajuns și la arhitecții Mobexpert Office atunci când aceștia au propus proiectul pentru birourile Eni România. Cu gândul la cele 5 valori de bază ale companiei, a fost realizat un plan care să reflecte cât mai aproape de adevăr identitatea și principiile brand-ului.
 
Galben este culoarea predominantă, aceasta fiind prezentă încă la primul contact cu birourile, în cadrul recepției. Câinele Eni, cel din sigla companiei, transmite putere și eficiență, „apărând” sediul companiei din cadrul tablourilor, pereților despărțitori și sticker-ele sugestive.
Ideea de sustenabilitate este transmisă prin detalii și modul în care sunt delimitate birourile, fiind bazat pe eficiență, fără pierderi de spațiu sau energie. În plus, câteva dintre piesele de mobilier din cadrul birourilor Eni România sunt atestate Greenguard Certification.
Proiectul de amenajarea al birourilor Eni România a fost o reconfirmare a faptului că experiența într-un domeniu este neapărat necesară pentru ca lucrurile să iasă perfect.
 
Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
60.000 €
Finalizarea lucrărilor
Februarie 2015
Produse furnizate
Lucrări de amenajare (partiții de sticlă dublă, pereți de gips carton, tavan casetat, pardoseală tehnică, grupuri sanitare), mocheta, jaluzele orizontale, mobilier, decorațiuni.
Colecţii
5th Element. 
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Cristian Moraru.

 

TOP