close

Birourile Helinick

Cu peste 23 de ani de experiență în domeniul sistemelor de securitate și siguranță electronică, compania Helinick se dezvoltă și se transformă continuu, se perfecționează și se adaptează cerințelor pieței.

Amenajarea birourilor Helinick au avut în centru valorile și misiunea companiei. Profesionalismul, spiritul de echipă, promptitudinea și exactitatea sunt câteva dintre ele. Valorile companiei au fost accentuate prin intermediul unor panouri de sticla personalizate inspirate de identitatea lor. Acestea au fost amplasate în locuri cheie în interiorul spațiului de lucru.

Îmbinarea dintre securitate-siguranță și un mediu de lucru primitor-confortabil a fost principala provocare. Proiectul de amenajare Helinick, recepția, sălile de întâlnire și showroom-ul scot în evidență elementele de brand ale companiei, dar și un spațiu de lucru confortabil. Elementul vedetă este reprezentat de un video wall care poate fi observat din fiecare unghi al spațiului aferent zonei de la parter.

Stilul în care este amenajat spațiul de lucru Helinick este modern-minimalist și curat, datorită desing-ului interior deosebit. Atenția la detalii a fost elementul cheie al spațiului de lucru, de la plinte alese cu grijă până la kit-urile pentru pardoseală. Calitatea produselor și serviciilor a primat. 

Mai multe detalii despre produsele și colecțiile pe care le-am folosit în realizarea acestui proiect vă pot oferi specialiștii Mobexpert Office.

Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
-
Finalizarea lucrărilor
Februarie 2014
Produse furnizate
Recepție, mese pentru întâlniri, produse personalizate specifice pentru mobilarea showroom-ului
Colecţii
-
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Adriana Sanislav

 

TOP