close

Birourile Lukoil

30 de țări, 15 ani în România, 6 rafinării, o companie mare, cu misiuni mărețe. 

Lukoil își propune o creștere economică pe termen lung, stabilitate socială, prosperitatea și progresul în regiunile în care operează, acordă o importanță deosebită protecției mediului înconjurător și asigură o utilizare corectă a resurselor naturale.

Proiectul de amenajare al birourilor Lukoil din România s-a desfășurat în 2 etape. Prima etapă a proiectului de amenajare s-a finalizat în decembrie 2012, atunci când sediul Lukoil era funcțional parțial. Cea de-a doua etapă a reprezentat extinderea sediului actual al companiei. Astfel, vă prezentăm o scurtă descriere a proiectului de amenajare din cea de-a doua etapă de amenajare.

Compania Lukoil și-a dorit să ofere un spațiu de lucru mai mare de desfășurare pentru angajați, dar să nu piardă din elementele de brand pe care le-au construit pentru amenajarea spațiului inițial. Astfel, provocările pregătite pentru arhitectul Mobexpert Office au fost acelea de a îmbina stilurile specifice unor perioade de timp diferite și continuitatea dintre cele 2 spații, cel inițial și cel extins. 

Elementele simbolice au ocupat un loc important în peisajul amenajărilor, design-ul interior având un rol foarte important. Au fost realizate panouri care să evidențieze valorile brand-ului la intrarea în sediul companiei, dar și 2 panouri personalizate realizate de artiștii Mobexpert Office. Recepția este primul contact al clienților sau partenerilor cu compania Lukoil. Astfel, am scos în evidență, încă de la intrare, principalele elemente de brand. 

Mai multe detalii despre produsele și colecțiile pe care le-am folosit în realizarea acestui proiect vă pot oferi specialiștii Mobexpert Office.

Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
-
Finalizarea lucrărilor
Decembrie 2013
Produse furnizate
Birouri, recepție, scaune, panouri personalizate, mese de întâlnire, pardoseală
Colecţii
5th Element, Nice, Masa consiliu I-Meet
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Răzvan Dona

 

Game recomandate

TOP