close

Birourile SmartX Net

Dezvoltarea site-urilor, de la graphic design, HTML, CSS și până la optimizarea SEO, realizarea aplicațiilor web-based și facilitarea accesului la servicii de suport, acestea constituie principalele activități ale companiei SmartX Net Apps. Angajații SmartX Net Apps sunt tineri, pasionați și dornici să lucreze la proiecte grandioase. Mediul online este dinamic, iar provocările sunt la orice pas. Așa sunt și acțiunile zilnice ale angajaților care își desfășoară activitatea în birourile SmartX Net Apps. Mobilierul din birourile lor a avut de îndeplinit obiective esențiale: confortul, funcționalitatea și ergonomia.

Stilul în care sunt amenajate birourile SmartX Net Apps este modern și dinamic, design-ul interior fiind o componentă importantă în proiectul realizat de arhitectul Mobexpert Office. Sălile de întâlnire sunt diferite, fiecare cu personalitatea ei și pot găzdui de la întâlniri de brainstorming, scrum-meetings-uri și până la întâlniri de raportare. Pereții sălilor de întâlnire sunt inspiraționali, unii dintre ei sunt pictați manual, iar alții sunt parcă niște porți către alei din diverse orașe ale lumii. Culorile vii, în concordanță cu brand-ul, nu lipsesc, predomină albastru și galben, asortate cu mocheta verde, scaunele roșii sau negre și birourile albe. Ușile și pereții despărțitori prezintă cifre binare, care sunt asociate cu obiectul de activitate al companiei SmartX Net Apps, transformând biroul într-un spațiu familial.

Mai multe detalii despre produsele și colecțiile utilizate pentru realizarea proiectului de amenajare al birourilor SmartX Net Apps vă pot oferi specialiștii Mobexpert Office.

Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
60.000 €
Finalizarea lucrărilor
Decembrie 2014
Produse furnizate
Mobilier personalizat pentru zona de lounge, mocheta, compartimentări, lucrări de instalații (electric, HVAC), design (proiectul de amenajare, jaluzele), proiectarea lucrărilor de infrastuctură IT.
Colecţii
Pedrali, Quinti, Softline. 
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Dan Popa

 

TOP