close

Birourile Socar

SOCAR România este reprezentanța  companiei petroliere și de gaze naturale deținută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), una dintre cele mai bine cotate companii petroliere din lume.

Proiectul de amenajare Socar a pornit, pe de o parte, de la dorința de a oferi echipei un mediu de lucru ergonomic, plăcut și adaptat nevoilor individuale, și pe de alta, de la nevoia de a transmite prin imagine prestigiul acestei companii petroliere azere, design-ul interior fiind o componenta importantă.

Recepția, sălile de meeting, birourile individuale și cele tip open space și-au găsit poziția optimă în cei aproximativ 1000 mp ai unui etaj dintr-o clădire de birouri. Pornind de la partea de analiză a diverselor spații, continuând cu cea de proiectare și finalizând cu materializarea întregului concept, arhitectul Mobexpert Office a urmărit cu fiecare pas punerea în valoare nu doar a spațiului, ci și a domeniului de activitate al companiei. Astfel, opțiunea arhitecților pentru metafora „aurului negru”, precum și pentru detalii ale repertoriului decorativ oriental reprezintă o soluție discretă și elegantă pentru a reflecta identitatea clientului.

Succesul proiectului a ținut nu doar de implicarea activă a echipei de arhitecți, ci și de o anumită componentă afectivă, comunicarea cu beneficiarul fiind în acest caz una „ideală și deosebit de productivă”.

Text preluat din cadrul articolului realizat de revista Igloo, aici puteți găsi articolul integral

Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
220.000 €
Finalizarea lucrărilor
Septembrie 2012
Produse furnizate
Birouri, recepție, scaune, sală de meeting, pereți despărțitori, mochetă, lucrări de instalații (curenți tari)
Colecţii
Ofix (structură metalică), Eos, Volta, Path, iMeet, Eva
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Cristian Moraru

 

Game recomandate

TOP