close

Birourile WeLoveDigital.ro

„Azi hub-urile sunt cele mai cool locuri de muncă, pentru că ideile sunt mai valoroase când sunt puse cap la cap cu oameni ce au interese asemănătoare. Normal că un hub special dedicat antreprenorilor de proiecte online nu putea să lipsească. Asta este WeLoveDigital: îți închiriezi aici un birou și intri într-o comunitate de oameni mânați de aceeași pasiune, să miște web-ul, să schimbe mobilul, să-și lase amprenta digitală. Totul într-un spațiu creativ, Google style, ca tot sunt cei mai buni :). Este un loc unde te consulți cu alți antreprenori care mănâncă online pe pâine. Un loc unde soluțiile zbârnâie și sfaturile sunt pertinente. Un loc unde la celelalte birouri stau oameni ca tine.” – spațiul de birouri WeLoveDigital.ro.

Proiectul s-a bazat pe menținerea unui spațiu de lucru deschis, comun, ușor accesibil pentru mai mulți utilizatori. Accesul se face direct în „open space”, astfel că, zona de recepție reprezintă punctul central, de prim contact și, în același timp, un „Info Point” atât pentru vizitatorii externi, cât și pentru utilizatorii temporari.
Forma rotundă a recepției, mobilierul fiind „custom made”, a fost dictată de funcțiune și circulațiile perimetrale acesteia.
Spațiile de întâlnire sunt izolate fonic și constructiv, dar rămân deschise vizual, prin intermediul pereților de sticlă.
Zonele „custom made” de discuții din zona de intrare, adiacente recepției au fost realizate pentru a permite o comunicare facilă utilizatorilor, ușor accesibile din întreg spațiul. Pereții de compartimentare ai acestora sunt placați cu panouri fonoabsorbante, oferind confort acustic atât celor din interiorul alveolelor de discuții, cât și celor din „open space”.

Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
50.000 €
Finalizarea lucrărilor
Mai 2015
Produse furnizate
Mobilier birouri Offix; scaune operaționale SOL; mobilier „custom made” ca recepția și zonele de discuții informale din spatele recepției; mobilier bucătărie și lounge; mocheta Modulyss Alpha; compartimentari sticlă și gips carton; lucrări electrice; servicii de curățenie și arhitectură-concept.
Colecţii
Offix, Sol, Modulyss Alpha
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Adriana Sanislav

 

 

TOP