close

Birourile Rabo Farm

Rabo Farm este o companie care se implică activ în provocările ce sunt legate de alimentație la nivel mondial. Rabo Farm ajută investitorii în ferme și producție agricolă prin facilitarea accesului la informații ce vizează dezvoltarea afacerilor lor. Principalele obiective ale companiei Rabo Farm sunt: creșterea veniturilor din agricultură; dezvoltarea socială și economică pe plan locat; măsurarea rezultatelor pe care activitatea agricolă le-a adus la nivel macroeconomic. 

Angajații Rabo Farm știu ce înseamnă provocările la nivel mondial în ceea ce privește alimentația, de aceea, principala lor preocupare este contribuția activă la creșterea activităților agricole pe plan local. Deși, nu petrec foarte mult timp la birou, au ales să nu ignore amenajarea birourilor lor și să se simtă bine atunci când ajung aici, acordând o importanță deosebită design-ului interior. Proiectul de amenajarea al birourilor Rabo Farm a avut în centru alinierea obiectivelor companiei cu design-ul interior, împreună cu arhitectul Mobexpert Office:

Angajații Rabo Farm își desfășoară activitatea într-un birou modern, unde confortul este în centrul atenției. S-au urmărit câteva criterii atunci când a fost elaborat proiectul de amenajare: confortul, ergonomia și funcționalitatea.

Mai multe detalii despre produsele și colecțiile utilizate pentru realizarea amenajării birourilor Rabo Farm România vă pot oferi specialiștii Mobexpert Office

Magazin furnizor
Mobexpert Office - Pipera, București
Valoarea licitată
30.000 €
Finalizarea lucrărilor
Noiembrie 2014
Produse furnizate
Mobilier Las Mobili pentru zona de lounge,mocheta, compartimentări, design (proiectul de amenajare),proiectarea lucrărilor de infrastuctură IT. 
Colecţii
5th Element, Pedrali, Forsit.
Proiect propus de
Mobexpert Office - Pipera, București
Arhitect
Adriana Sanislav
TOP